Kontakta oss gärna

Vill du komma i kontakt med oss? Välj anläggningen du vill komma i kontakt med!

Solhuset - det personliga solariet

Solhuset är ett obemannat solarium men det betyder inte att vi inte finns där för våra kunder. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss, vare sig du önskar ge feedback, har en fråga, eller bara vill tjöta lite om solarier. Det går bra att både skicka mejl eller ringa. Du hittar våra kontaktuppgifter längre ned på sidan.

Vi hoppas du är nöjd med din solning hos oss. Vi hade varit ytterst tacksamma om du då vill ta dig tid att skriva en recension på vår Facebook-sida eller på Google, gärna på båda om du har tid och lust. På så sätt kan fler hitta till oss och till Göteborgs (med omnejd), om inte till och med Sveriges, bästa solarium.

Följ oss gärna på våra sociala medier och bli medlem hos oss på Solhuset. Där erbjuder vi ofta tävlingar för våra kunder och du kan vinna presentkort på solning hos oss på Solhuset, varje månad! Missa det inte! Du hittar mer information här.

5 tips kring hur du solar rätt!

Hitta din optimala soltid

Att hitta den optimala soltiden för just dig och din hudtyp är nyckeln till ett lyckat resultat. På alla våra solarieanläggningar har vi ett hudtypsschema som på ett enkelt sätt visar din hudtyp och hur länge du bör sola. Om du underskrider din optimala soltid finns det en risk att du inte ser de resultat du önskar, och om du å andra sidan överskrider den rekommenderade solarietiden ökar risken för att du bränner dig och skadar din hud.

Ta bort sådant som inte hör hemma i solarium!

Inför ditt besök på något av våra solarium är det viktigt att du tar bort eventuellt smink, samt parfym och smycken. Detta är för din säkerhet och varma rekommendationer från oss på Solhuset.

Skydda känslig hud

Vet du om att din hud är känslig? Då är vår rekommendation att sola försiktigt! Börja med bara ett par minuter och öka successivt vid varje solningstillfälle tills du når det resultat du önskar. Om du vet med dig att du har extra känslig hud eller är gravid rekommenderar vi att du använder dig av solskyddskräm under sin solning.

Skydda ögonen!

Ögonen är små organ på kroppen, men ack så viktiga. Precis som du har solglasögon när solen lyser starkt utomhus är det viktigt att du använder skyddsglasögon när du solar solarium. Det räcker alltså inte med att blunda, strålarna från solariet letar sig in bakom ögonlocken i alla fall. Har du inga skyddsglasögon? Stressa inte! På våra solarier i Kungsbacka, Mölnlycke och Lerum kan du inhandla dina skyddsglasögon i vår varuautomat. Dessutom kan du använda dessa gång på gång när du vill njuta av en stund i våra högkvalitativa solarier.

Återfukta huden

Att återfukta huden är a och o, det vet alla. Därför är det viktigt att du återfuktar huden med valfri lotion efter din solning. Med tanke på efter solning, är du också en av dem som tror att man inte kan duscha direkt efter din solning? Då vill vi meddela dig att det är en myt! Färgen från solariet försvinner inte om du duschar direkt efter din solning. Vi lovar!

Kontakta oss gärna

Vill du komma i kontakt med oss? Välj anläggningen du vill komma i kontakt med!

Bli medlem!

Det är helt gratis att bli medlem på Solhuset och som medlem får du ta del av alla våra förmånliga erbjudanden samt vara med i våra tävlingar som vi har varje månad där vi delar ut solkort med värden upp till 500kr

Besök och gilla oss på facebok!

Under respektive anläggning kan du besöka och gilla oss på facebook.