Våra Anläggningar

Klicka på anläggningen du vill besöka för att få information om de olika solarierna, öppettider m.m.

Med gedigen erfarenhet & passion

År efter år passerar och Solhuset behåller sina fantastiska kunder samt ökar ständigt sin kundbas. Hos oss stannar våra solgurus för att de vet att solningen alltid är högklassig, priset är bra och det är såklart alltid rent och fräscht. Har du inte provat än? Välkommen till Solhuset du med!

Vi vågar påstå att vi har bäst solarium i Göteborg med omnejd. I dagsläget har vi tre anläggningar; Kungsbacka, Mölnlycke och Lerum. På alla våra anläggningar har vi solarium av toppkvalitet som verkligen ger resultat, redan efter första solningen. Vi har klassiska solarium där du ligger ner och ges möjlighet till återkoppling till ljudet av musik som du själv väljer. När du väljer solarium kan du välja den effekt som passar dig och din hud. Flera av våra solarium har ny teknik gällande ansiktssolning; en mer skonsam solning för ansiktet, som har känsligare hud än övriga delar av kroppen men som inte tummar på den gyllenbruna färgen. Vi har även ståsolarium för de som gillar att sträcka på benen och samtidigt njuta av solariets fördelar.

Våra solarium är av det världsledande märket Ergoline, och ger dig mer än bara en skön solning och ett bra resultat. För dig som vill ha det riktigt hett, eller kanske inte vill svettas alls, reglerar detta enkelt med vår fläktfunktion. Kanske vill du ha en fräsch och lättsam dusch under din solning? Inga problem! Våra solarier har det mesta du kan önska dig. Saknar du något? Eller har du en idé för våra solarium? Tveka inte att kontakta oss!

Solhuset Kungsbacka

Solhuset Kungsbacka

Östergatan 12
Öppet alla dagar 07:00 – 22:00
Läs mer om anläggningen

Solhuset Lerum

Solhuset Lerum

Göteborgsvägen 1B
Öppet alla dagar 06:00 – 22:00
Läs mer om anläggningen

Solhuset Mölnlycke

Solhuset Mölnlycke

Centralvägen 13
Öppet alla dagar 07:00 – 22:00
Läs mer om anläggningen