Solhuset Solkort

Som kund på Solhuset har du möjlighet att sola med vårt solkort.

Solhuset solkort

För dig som kund hos oss på Solhuset vill vi göra din upplevelse så trygg, härlig och smidig som möjligt. Som en del i detta kan du betala din solning på tre olika sätt, där du väljer det som passar dig bäst. Våra solkort är omåttligt populära bland våra kunder och gör din solarievistelse både smidigare och billigare.

Hur får jag tag på ett sådant kort?

Vårt solkort kan du köpa på alla våra solarieanläggningar och du finner det i våra varuautomater. Du laddar sedan kortet med valfritt belopp i växelautomaten och kan betala denna påfyllning med både kontanter och kort. Solkortet kan du fylla på gång efter gång, men kom ihåg att kortet endast gäller på den anläggning där du ursprungligen köpt det. Genom att använda vårt solkort slipper du krångel med både kontanter och växling.

Hur betalar jag med mitt solkort?

Utanför varje solarium, på väggen, finns en automat där du både kan betala med mynt men också med vårt solkort. Du placerar ditt solkort utifrån den angivelse som finns på automaten. Därefter trycker du på ”+” för att addera tid till din solning och ”–” för att ta bort tid från din soltid. När du är nöjd trycker du på ”ok” och drar ut ditt kort. Din solning börjar tre minuter efter slutförandet. Gott om tid för dig att köpa solkräm ur vår varuautomat och förbereda dig för en stunds egentid.

Vad finns det mer för fördelar med Solhusets solkort?

Som om inte ovanstående fördelar räcker har vi fler härliga fördelar med våra solkort och på våra sociala medier, såväl Facebook som Instagram går vi inte sällan ut med kampanjer och tävlingar. Det händer också att vi till och med lottar ut solkort. Följ oss du med för att inte gå miste om våra extra bra erbjudanden.

Håll även utkik efter våra återkommande DUBBELT-UPP kampanjer. Det innebär att under vissa, utvalda perioder ger vi dig som är solkortskund 100% i bonus nr du laddar ditt solkort, Det innebär att om du laddar med 100 kronor, får du extra 100 kronor av oss. 500 kronor blir 1000 kronor och 1000 kronor blir 2000 kronor och så vidare. Hur bra är inte det? Så missa inte att följa oss på Facebook och Instagram.

Finns det fler fördelar med Solhusets solkort?

Såklart finns det fler fördelar. Vi är inte återhållsamma när det gäller erbjudanden och därför får du ALLTID extra mycket när du använder vårt solkort. Följande gäller alltid när du laddar ditt solkort på Solhuset:

Ladda 100:- och sola för 110:- = 10% extra

Ladda 200:- och sola för 230:- = 15% extra

Ladda 300:- och sola för 360:- = 20% extra

Ladda 400:- och sola för 500:- = 25% extra

Ladda 500:- och sola för 650:- = 30% extra

Bli medlem!

Det är helt gratis att bli medlem på Solhuset och som medlem får du ta del av alla våra förmånliga erbjudanden samt vara med i våra tävlingar som vi har varje månad där vi delar ut solkort med värden upp till 500kr

Besök och gilla oss på facebok!

Under respektive anläggning kan du besöka och gilla oss på facebook.

Varför nöja sig där?

Vill du ha ännu mer?

Varför nöja sig tänker vi? Varje månad har vi kampanjer och erbjudanden för alla våra solariekunder. Dessutom lottar vi varje månad ut solkort med värde upp till 500 kronor. Det vill du bara inte missa, så se till att fylla i dina uppgifter i formuläret ovan, det tar knappt en minut.

Inte använda solkort?

Vi har gjort vårt allra yttersta för att erbjuda lösningar som passar alla, och om du varken vill eller har möjlighet att betala med solkort går det också utmärkt att betala med sunapp eller kontanter. Möjlighet till växling finns på alla våra anläggningar.

 

Visste du att?

Solning i solarium har en rad positiva hälsoeffekter. Det minskar risken för depression, förbättrar akne och psoriasis samt öka din energinivå och ditt välmående. Om du vill läsa mer om solariets alla fördelar kan du göra det här.